Medlemskontigenten for 2023

Familie: kr 500,-
Voksne: kr 300,-
Barn: kr 200,-
Støttemedlem: kr 150,-

Betaling av medlemskontigent og treningsavgift skal skje på MinIdrett - https://minidrett.nif.no - eller ved bruk av faktura som sendes ut på nyåret. Det vil bli sendt ut faktura, så man skal IKKE betale til kontonummeret som er benyttet før uten å ha fakturaen så man kan registrere KIDnr. Om man betaler uten KID vil ikke betalingen registreres i medlemsregisteret og man vil per definisjon ikke være medlem. Om du allerede har betalt ber vi om at du tar kontakt med oss på post@lom-idrett.no så vi får rydda opp. Dersom man betaler på MinIdrett vi betalinga være registrert umiddelbart.

Alle som er eller har vært aktiv i en idrett tilknyttet idrettsforbudet har en profil på MinIdrett uavhengig av om man har tatt den i bruk eller ikke. Om man ikke har tatt den i bruk klikker man å "Ny bruker" oppe til høyre ved innloggingen. Om man registrerer e-postadressa si på MinIdrett får man tilsendt faktura på e-post.

Vi ber om at alle registrerer e-postadresse og telefonnummer på MinIdrett-profilen.

Når kontigenten er fakturert og betalt vil det automatisk bli tilgjengelig digitalt medlemskort/medlemskapsbevis på MinIdrett.

Ungdom t.o.m. 17 år går innunder familiemedlemskap. Fra og med det året man fyller 18 år må en betale for voksen. Det er viktig at det blir gitt beskjed om hvem som er medlemmer i familiemedlemskapet så vi kan få registrert hvem det er betalt for. Om ikke dette er registrert vil medlemmet/medlemmene som ikke er meldt inn ikke være registrert som betalt og vil dermed per definisjon etter loven ikke være registrert som medlem og vil ikke være forsikret.

Vi ber om forståelse for at vi må være strenge ekstra i år da innføringa av digitalt medlemsregister betyr at vi må få rydda i medlemsregisteret vårt da dette også skal være grunnlaget for medlemsregistreringa til NIF.

Betalende medlemmer av Skjåk IL, Garmo IL og Bøverdalen IL som vil delta på aktiviteter i Lom IL får 50 % rabatt på medlemskontigenten i Lom IL, det samme gjelder for medlemmer av Lom IL som vil delta på aktiviteter i Garmo IL og Bøverdalen IL. Dette kommer fram som eget valg på betalingssiden i MinIdrett, og om det betales på faktura må det gis beskjed om at man er medlem i et annet lag på e-post til post@lom-idrett.no.