Grannekarusell, fristil
I kveld går grannekarusellen på Sel. Det er fristil på programmet. Start kl. 1900. Påmelding seinast ein halvtime før.
Aldersgrense klasse 8 år og oppover.
Påmeldingsfrist 30 min. før start. For stafett, og skicross: seinast kl. 20.00 kvelden før til kontaktpersonane.
Påmelding Sel: www.sel-ski.no/påmelding
Påmelding Lom: http://lom-idrett.no/ski/
Stafett Tessand (Mån) og Heidalskogen:
To på kvart lag.
8-10 år: Kan blanda lag. Elles inndelt i 11-12 år, 13-14 år og 15 år og eldre, gut- og jenteklasser. Lag med båe kjønn går i gut-/herreklassa.
Renn Skjåk:
”Familiedag” med grilling etter rennet. Skjåk ordnar med grill.
Kuldegrense 15 grader. Varsel om avlysing blir sendt til kontaktpersonane.
Premiering: Alle som deltar på 2 renn får liten premie. Alle som deltar på minst 4 renn får stor premie. Skicross-rennet tel ikkje som eiga renn i karusellen, men det er premieutdeling for heile karusellen etter at rennet er slutt. Alle som går minst 3 renn(inkludert skicross) er også med i trekninga av to gåvekort â 1000 kr.
Ansvarleg klubb for premiering i 2020 er Tessand IL.
Startkontingent kr. 40,- pr. deltakar individuelle renn, kr. 70,- pr. lag stafett. Kontingent blir betalt i etterkant ved at arrangøren sender resultatliste og oversikt over kor mykje kvar klubb skal betale til kontaktpersonane. Betaling må skje snarast mogleg etter at resultatlista er sendt ut.
Kontonr. 20852786540
Kontaktpersonar i klubbane med telefon og e-postadresse.
Lalm IL: Kirsten Bråten: 91197084, [email protected]
Heidal IL: Torstein Vollen: 48110556, [email protected]
Sjårdalen IL: Øystein Bakke: 90779866, [email protected]
Vågå IL: Ingrid Amrud: 91313742, [email protected]
Tessand IL: Eva Vistekleiven: 94988894, [email protected]
Lom IL: Peder Sperstad: 98230731, [email protected]
Skjåk IL: Åste Einbu Gudbrandsen, 95231457, [email protected]
Sel IL: Arne Sagdalen: 99623015, [email protected]
Garmo IL: Thorstein Steinehaugen: 91718032, [email protected]
Bøverdalen IL: Amund Mundhjeld: 46831593, [email protected]
Kasserar: Per Ekre, 958 26 661 [email protected]